Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 11 خرداد 1399 - 15:45

ماكارونی با آلو و توفو (گیاهی)

ماكارونی با آلو و توفو (گیاهی)

shooroshirin5

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

ماكارونی فرمی 200 گرم

 

آلوبخارا 10 عدد

 

پنیر توفو مكعبی‌خردكرده 100 گرم

 

زعفران 3 قاشق سوپخوری

 

نمك و فلفل كمی

 

آب لیموترش برای مزه‌دار كردن كمی

 

روغن مایع به میزان لازم

 

پیاز خردكرده 1 عدد

 

زردچوبه و ادویه كمی

 

اسفناج خردكرده 200 گرم

 

كره به میزان لازم

آشپزباشی- معصومه عیوضی

 

ابتدا ماكارونی را به ‌مدت 12 تا 15 دقیقه، با آب و نمك بجوشانید و آبكش كنید. آلو را در آب سرد بخیسانید.

پنیر توفو را به مدت 1 ساعت در زعفران، فلفل و آب لیموترش، بخوابانید تا مزه‌دار شود.

در تابه‌ی مناسبی روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید و زردچوبه و ادویه را اضافه‌كنید.

سپس اسفناج را با پیاز كمی تفت‌دهید تا آبش بخار شود. حالا نمك و فلفل و ادویه را بیفزائید تا مزه‌دار شود.

آن‌گاه آلو و پنیر توفو را تفت دهید تا آب آن بخار شود. نمك، فلفل و ادویه را نیز اضافه نمائید.

در این هنگام آلو و پنیر توفو را به مواد اضافه‌كنید تا با هم تركیب شوند. اینك ماكارونی را به مواد بیفزائید و با آن مخلوط سازید.

مقداری كره‌ی آب‌كرده نیز اضافه كنید. حالا ماكارونی را گرم میل نمائید.

یادآوری: از زنجفیل تازه رنده‌كرده نیز می‌توانید در این خوراك استفاده نمائید.

نكته‌های خواندنی

پنیر توفو، پنیری است كه از شیر سویا تهیه می‌شود. شما می‌توانید این پنیر را از فروشگاه‌های معتبر تهیه نمائید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزی گیاهیآشپزباشیماكارونی با آلوماكارونی با توفوآموزش ماکارونیآشپزی با توفو تعداد بازديد: 1064 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است