Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 مهر 1396 - 12:45

پاستا با ماهی تُن | طرز تهیه پاستا

پاستا با ماهی تُن | طرز تهیه پاستا

مدیر شور و شیرین

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

پاستا با ماهی تُن | طرز تهیه پاستا

مواد لازم برای تهیه این پاستا:

روغن زیتون  4 قاشق سوپخوری

پیازچهی خردكرده  10 ساقه

سیر لهكرده  1 حبه

گوجه فرنگی 1 كیلوگرم

نمك و فلفل به میزان لازم

سركه 2 قاشق سوپخوری

زیتون سیاه یا سبز خردكرده 6 عدد

كلم بروكلی 100 گرم

قارچ خردكرده  4 عدد

پاستا 300 گرم

كنسرو ماهی تن 1 قوطی

پودر ارگانو   یك دوم قاشق چایخوری

رازیانه    یك دوم قاشق چایخوری

آشپزباشی - معصومه عیوضی

طرز تهیه پاستا با تن ماهی:

 روغن زیتون را در تابه گرم كنید. پیازچه و سیر را بیفزائید و كمی تفت دهید تا پیاز نرم شود. آنگاه گوجه فرنگی پوره شده، نمك، فلفل، سركه و زیتون را به آن اضافه نمائید. سپس بروكلی خردكرده و قارچ را افزوده و مخلوط سازید. صبر كنید تا سس كمی بپزد و غلیظ شود. اكنون پاستا را در ظرف محتوی آبجوش و نمك، به مدت 15 دقیقه بپزید تا نرم شود. بعد در صافی بریزید. قوطی ماهی تن را 20 دقیقه در آب بجوشانید و روغن آن را بگیرید. اینك با چنگال ماهی را خرد كنید و با سس گوجه فرنگی و پاستا مخلوط نمائید. اكنون خوراك را در ظرف مناسبی بریزید و در صورت تمایل، مقداری پودر ارگانو و رازیانه روی پاستا بپاشید.

برچسب ها: انواع پاستاطرز تهیه پاستاپاستا با تن ماهیدستور پاستا با تن ماهی تعداد بازديد: 106 تعداد نظرات: 0

ارسال نظر

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.


سبد خرید شما

سبد خالی است