Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 9 مهر 1399 - 06:30

لازانیای لقمه‌ای با سویا و ذرت

لازانیای لقمه‌ای  با سویا و ذرت

shooroshirin6

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

 سویای دانه ریز 20 گرم

 

کره گیاهی 20 گرم

 

زردچوبه و ادویه مخلوط به میزان لازم

 

رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپخوری

 

پیاز سرخکرده 1 قاشق سوپخوری

 

آب گوجه فرنگی 500 میلی لیتر (2 پیمانه)

 

آویشن 1 قاشق چایخوری

 

نخود فرنگی پخته 50 گرم

 

ذرت پخته 50 گرم

 

جعفری خرد کرده 3 قاشق سوپخوری

 

لازانیا 8 ورق

 

پنیر موزارلای رنده کرده 100 گرم

 

مواد لازم برای تهیه سس گوجه فرنگی:

 

پوره گوجه فرنگی  250 میلی لیتر (1 پیمانه)

 

نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

 

سرکه سفید 1 قاشق سوپخوری

 

شکر 1 قاشق چایخوری

 

سیر له کرده 1 حبه

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- معصومه عیوضی

 

سویا را 10 دقیقه در آب بخیسانید و بعد همراه با کره در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق تفت دهید. آن‌گاه ادویه و رب‌گوجه‌فرنگی را بیفزائید و تفت دهید. حالا پیاز سرخکرده و آب گوجه‌فرنگی را افزوده و بگذارید سس بجوشد و غلیظ شود.

اکنون آویشن، نخود‌فرنگی، ذرت و جعفری را بیفزائید و مخلوط کنید. ورق‌های لازانیا را در آب جوش دارای نمک بریزید و همینکه نرم شد، در آبکش بریزید. حالا روی هر ورق لازانیا قدری از مواد میانی بگذارید و پنیر بپاشید. لازانیا را رول کنید.

رول‌های لازانیا را در سس فراهم کرده قرار دهید و 20 دقیقه بپزید. اکنون لازانیا را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید و با ذرت و جعفری بیارائید.

یادآوری: برای تهیه سس گوجه‌فرنگی؛ همه مواد لازم را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بجوشانید.

 

برچسب ها: لازانیای لقمه‌ای با سویا و ذرتلازانیای لقمه ایلازانیا با سویاآشپزی بدون گوشتلازانیا با ذرت تعداد بازديد: 986 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است