Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 12:45

سوفله كلم براكلی

سوفله كلم براكلی

shooroshirin

0 0

متوسط

45 دقیقه

مواد مورد نیاز

مواد لازم

نان تست يا داخل نان باگت..................3 عدد

شير..............1 پيمانه

كلم براكلي خرد شده......................750 گرم

آب، نمك....................به ميزان لازم

تخم‌مرغ..................2 عدد

پنير گودا...................100 گرم

فلفل و نمك......................به ميزان لازم

جوز هندي.....................به ميزان دلخواه

كره...................50 گرم

طرز تهیه

مغز نان‌ها را در شير به مدت ده دقيقه بخيسانيد سپس خوب فشار دهيد تا شير اضافي آن خارج شود. كلم‌ براكلي‌ها را تميز شسته، سپس خرد كنيد و با آب و نمك به مدت 10 الي 12 دقيقه ببنديد. و بعد آبكش كنيد. كلم‌ها را با تخم‌مرغ، پنير رنده شده و نان‌ها به صورت خمير در آورده و با فلفل، نمك و جوز هندي طعم‌دار كنيد. در آخر كره را اضافه كرده سپس مواد را داخل ظرف نسوز داخل فر روي حرارت 200 درجه سانتيگراد به مدت 45 دقيقه  بگذاريد.

برچسب ها: آموزش آشپزیسوفلهطرز تهیهسوفله كلم براكلیطرز تهیه سوفله كلم براكلی تعداد بازديد: 222 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است