Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 12:44

سوپ کلم بروکلی با گل کلم ریز

سوپ کلم بروکلی با گل کلم ریز

shooroshirin

0 0

متوسط

15 دقیقه

4 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

گل کلم.....................175 گرم

کلم بروکلی......................175 گرم

سیب‌زمینی...................175 گرم

آب......................یک‌دوم پیمانه

پنیر چدار یا گودا....................100 گرم

سبزیجات معطر خرد شده یا خشک ....................... مقداری

شیر.......................یک تا یک‌و نیم لیتر

نمک و فلفل...................به میزان لازم

آبلیموترش........................به میزان لازم

 

روش‌ تهیه

گل کلم و کلم‌بروکلی را به صورت گلچه‌های کوچک برش بزنید و ساقه‌های ظریف و نرم آن‌ها را نیز خرد کنید. اما ساقه‌های چوبی شده را از آن‌ها جدا کرده و دور بریزید. سپس سیب‌زمینی را پوست کنده و آن را به صورت مکعب ‌های کوچک خرد کنید. سبزیجات خرد شده را با مقدار کمی آب(نصف پیمانه) در قابلمه‌ای کوچک ریخته و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید،‌ سپس حرارت را کم کرده و در ظرف را گذاشته و بگذارید مواد به مدت 12 تا 15 دقیقه به آرامی جوشیده و سبزیجات کاملاً نرم شوند. پنیر را رنده کرده و به مخلوط اضافه کنید و آن‌ را هم بزنید تا پنیر کاملاً آب شود و سبزیجات معطر را نیز به آن بیافزایید. مخلوط را در دستگاه غذاساز ریخته و آن را به اندازه‌ای که دوست دارید به صورت پوره درآورید. سپس آن را به همراه شیر در قابلمه‌ای ریخته و بر روی حرارت ملایم قرار  دهید و گاه گاهی سوپ را هم بزنید تا به غلظت مناسب برسد و در آخر به میزان لازم نمک، فلفل و آبلیموترش به آن افزوده و سوپ را سرو کنید.

برچسب ها: سوپپنیر چدارطرز تهیه سوپسوپ گل کلمسوپ کلم بروکلیپنیر گوداکلم بروکلی تعداد بازديد: 263 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است