Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 27 مهر 1398 - 12:43

آش كلم قمری

آش كلم قمری

shooroshirin5

0 0

آسان

7 نفر

مواد مورد نیاز

لپه  نصف پیمانه

 

كلم قمری 2 یا 3 عدد متوسط

 

روغن 4 تا 5 قاشق سوپخوری

 

پیازداغ 1 پیمانه

 

آب گوشت 3 تا 4 پیمانه

 

برنج نصف پیمانه

 

بلغور دو سوم پیمانه

 

سبزی (تره، جعفری و كروز) خردكرده نیم كیلوگرم

 

نمك، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

 

كشك برای تزئین به میزان لازم

 

نعناداغ برای تزئین به میزان لازم

آشپزباشی

 

لپه را از قبل بخیسانید. پوست كلم‌قمری را بگیرید و ریز خرد نمائید.

روغن را در ظرف مناسبی بریزید و كلم‌ها را در آن تفت دهید.

نیمی از پیازداغ و همه‌ی لپه را به كلم اضافه كنید و آب‌ گوشت را بیفزائید و آن را بپزید.

وقتی لپه نیم‌پز شد، برنج و بلغور را اضافه نمائید.

اینك سبزی، زردچوبه، نمك و فلفل را به مواد بیفزائید و صبر كنید تا آش بپزد.

اكنون آش را در ظرف مناسبی بكشید و رویش را با كشك، نعنا و پیازداغ، تزئین كنید.

 

برچسب ها: انواع آشدستور تهیه آشآموزش آشآشپزباشیآشپزی تبریزیروش تهیه آشآش كلم قمری تعداد بازديد: 735 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟