Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 9 اسفند 1402 - 13:38

سوپ بوقلمون

سوپ بوقلمون

shooroshirin

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

کره.........................50 گرم

روغن..................یک قاشق سوپخوری

پیاز بزرگ....................یک عدد، مکعبی خرد شده

سینه بوقلمون...........................500 گرم، خرد شده

سیر...................2 حبه، ساطوری

آب..................... به میزان لازم

گوجه‌فرنگی.......................4 عدد، پوره شده

پودر سوپ آماده مرغ.......................یک‌دوم بسته

مخلوط کرفس، هویج، قارچ، پیازچه، بروکلی.........................حدود 3 پیمانه

اورگانو، ریحان.......................یک و یک‌دوم قاشق چایخوری

فلفل....................به مقدار لازم

نودل.......................یک پیمانه

روش‌تهیه

کره و روغن را گرم کرده و پیاز را اضافه کنید تا کمی سبک شود. سپس سینه بوقلمون را به همراه سیر به آن بیافزایید و چند ثانیه تفت دهید، آب را اضافه کرده و در اواسط پخت، گوجه‌فرنگی و سوپ مرغ را اضافه کنید و اجازه دهید تا سینه بوقلمون بپزد. در صورت تمایل سبزیجات خرد شده را کمی تفت داده و بلافاصله به مواد فوق اضافه کنید در آخر اورگانو، ریحان، فلفل و نودل را اضافه کرده و بعد از 5 دقیقه در سوپخوری بکشید.

برچسب ها: سوپآموزش آشپزیطرز تهیه سوپسوپ بوقلموناورگانوسوپ فوری تعداد بازديد: 184 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است