Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 19:17

سوپ ميگو و سبزیجات

سوپ ميگو و سبزیجات

shooroshirin

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

 

میگوی پاك كرده .................150 گرم    120 كیلوكالری

 روغن زیتون....................1 قاشق غذاخوری    135 كیلوكالری

 پیاز خرد كرده....................1 عدد    5 كیلوكالری

 كرفس خرد كرده.................1 ساقه    7 كیلوكالری

 هویج خرد كرده ....................2 عدد    20 كیلوكالری

 گوجه‌فرنگی پوست‌كنده و پوره كرده ..............800 گرم    130 كیلوكالری

 آویشن...................یك‌دوم قاشق چایخوری    0 كیلوكالری

 برگ بو ......................1 عدد    0 كیلوكالری

 نمك................به مقدار كم    0 كیلوكالری

 سیب‌زمینی ...................1 عدد درشت    120 كیلوكالری

 روش تهیه

 به مقدار كافی آب در قابلمه بریزید و روی اجاق بجوشانید. آن‌گاه میگو‌ها را در آب جوش بریزید و 5 دقیقه بجوشانید. سپس آن را در آبكش بریزید و ریز خرد كنید. حالا روغن را در قابلمه بریزید. پیاز را بیفزایید و تفت دهید تا نرم شود. اكنون كرفس و هویج را نیز در همان قابلمه تفت دهید و گوجه‌فرنگی‌ها، آویشن، برگ بو و نمك را اضافه كنید. اینك 750 میلی‌لیتر (سه پیمانه) آب درون سوپ بریزید و بگذارید به مدت تقریبی 30 دقیقه، بجوشد. در این میان پوست سیب‌زمینی را بگیرید و سیب‌زمینی را مكعبی خرد كنید. سپس آن را به سوپ بیفزایید و 20 دقیقه‌ دیگر بپزید. آن‌گاه میگوها را درون سوپ بریزید و پس از چند جوش، از روی اجاق بردارید و برای پذیرایی در سوپخوری بكشید.

برچسب ها: سوپسوپ میگوطرز تهیه سوپ میگوسوپ میگو و سبزیجات تعداد بازديد: 688 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است