Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 10:10

سوپ ماهی مدیترانه‌ای

سوپ ماهی مدیترانه‌ای

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-6 نفر

روغن به میزان لازم

پیاز ریز کرده 200 گرم

سیر له کرده 2 حبه

فلفل دلمه‌ای زرد (خرد کرده) 100 گرم

هویج خرد کرده  به میزان لازم

آرد  2  قاشق سوپخوری

آب جوش یا استاک ماهی  1لیتر

فیله ماهی شیر 400 گرم

نمک و فلفل  به میزان لازم

پودر تخم گشنیز 1 قاشق سوپخوری

آشپزباشی - کیان رنجبر

در ظرف مناسبی قدری روغن بریزید، آن‌گاه پیاز را بیفزائید و روی حرارت اجاق تفت دهید.

حالا سیر، فلفل دلمه‌ای و هویج را اضافه کنید و قدری دیگر تفت دهید. سپس آرد را افزوده و مخلوط کنید.

اینک استاک ماهی را اضافه کنید و پیوسته هم بزنید تا بجوش آید.

اکنون فیله ماهی را به همراه نمک، فلفل و پودر گشنیز بیفزائید و 15 دقیقه بپزید.

اکنون سوپ را میکس کنید و در ظرف مناسبی سوپ را برای پذیرائی بکشید و با نان تست و فیله برشته شده ماهی بیارائید.

یادآوری: می‌توانید از هر ماهی دیگری به جای ماهی شیر استفاده کنید.

برچسب ها: غذای دریاییغذای مللسوپ ماهیغذای مدیترانه ایآشپزباشیکیان رنجبرآموزش انواع سوپپیش غذای خوشمزهسوپ ماهی مدیترانه ایطرز تهیه سوپ ماهی مدیترانه ایمواد لازم سوپ ماهی تعداد بازديد: 1112 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است