Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 06:05

سوپ دال عدس با برگ زردآلو

سوپ دال عدس  با برگ زردآلو

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4عدد

روغن کنجد    3 قاشق سوپخوری

سیر له کرده    3 حبه

پیازچه خرد کرده   6 ساقه

زردچوبه   یک دوم قاشق چایخوری

زیره سبز    یک دوم قاشق چایخوری

نمک و فلفل    به میزان لازم

گوجه فرنگی خرد کرده    4 عدد

کدو سبز قلمی خرد کرده     2 عدد

دال عدس   1 پیمانه

بلغور گندم   یک دوم پیمانه

تره فرنگی خرد کرده   200 گرم

برگ زردآلو خیسانده    100 گرم

تخم خردل سیاه و زرد   1 قاشق چایخوری

آب لیموی ترش تازهبه میزان لازم

آشپزباشی - معصومه عیوضی

روغن،سیر و پیازچه را در تابۀ مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق تفت دهید.

آن گاه زردچوبه،زیره،نمک و فلفل را بیفزائید و حدود 30 ثانیۀ دیگر به تفت  دادن ادامه دهید.

سپس گوجه فرنگی و کدو را اضافه کنید و مخلوط نمائید.حالا به میزان کافی آب اضافه کنید و با حرارت ملایم آن را بپزید.

سپس دال عدس و بلغور خیسانده را بهمراه تره فرنگی به سوپ افزوده و 30 دقیقه دیگر سوپ را بپزید.

اکنون برگۀ زردآلو،تخم خردل و آبلیمو را اضافه کنید و پس از جا  افتادن سوپ آن را در ظرف مناسبی بکشید و با تخم خردل بیارید.

برچسب ها: سوپ دال عدسآشپزباشیمعصومه عیوضیانواع سوپ و آشسوپ دال عدس با برگ زرد آلوروش تهیه سوپ دال عدس تعداد بازديد: 1609 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است