Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 30 فروردین 1403 - 18:35

كرم‌سوپ سيب‌زميني

كرم‌سوپ سيب‌زميني

shooroshirin

0 0

متوسط

8 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم براي 8 نفر

روغن زيتون يا ذرت............ 3 قاشق سوپخوري

پياز خرد كرده................... 300 گرم (2 عدد متوسط)

سيب‌زميني پوست گرفته و خرد كرده..................1 كيلوگرم (5 عدد متوسط)

آب مرغ ...................5/1 ليتر (6 پيمانه)

زعفران حلكرده...............يك‌دوم قاشق چايخوري

خامه‌ي صبحانه ...............300 ميلي‌ليتر

 

مواد لازم رويه

ژامبون خرد كرده.............. 150 گرم

كنسرو ذرت................ 50گرم

جعفري خرد كرده ...........1 قاشق سوپخوري

آشپزباشی - اعظم‌گلزار منش :

روش‌تهیه

روغن را در قابلمه‌ي مناسبي بريزيد و روي اجاق قرار دهيد. پياز را بيفزائيد و تفت دهيد تا نرم شود. آن‌گاه سيب‌زميني و آب مرغ را بيفزائيد و به مدت تقريبي 20 دقيقه، سوپ را بپزيد تا سيب‌زميني نرم شود. اكنون سوپ را در كاسه‌ي دستگاه غذاساز يا مخلوط‌كن بريزيد و پوره كنيد. سپس سوپ را به همان قابلمه برگردانيد، زعفران و خامه را بيفزائيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا سوپ كاملاً گرم شود. حالا سوپ را براي پذيرائي در سوپخوري بريزيد و با مواد رويه بيارائيد.

روش تهيه‌ي مواد رويه: ژامبون را در تابه‌ي مناسبي بريزيد و روي حرارت تفت دهيد تا ژامبون ترد و طلائي رنگ شود. آن‌گاه ذرت و جعفري را بيفزائيد و 5 دقيقه، تفت دهيد. آن‌گاه تابه را از روي حرارت برداريد.

 

 

یادآوری

در صورت دلخواه مي‌توانيد به جاي ژامبون از سينه‌ي مرغ پخته استفاده كنيد.

 

 

خواص  سيب‌زمينی

به گفته متخصصان تغذيه، سيب‌زمينی از جمله صيفي هايي است كه براي پوست مفيد است و پف اطراف چشم را مي‌خواباند. مصرف زیاد میوه و سبزیجات می تواند برای سلامتی مفید باشد و بسیاری از خطرات را کاهش دهد.

برچسب ها: سوپانواع سوپسوپ سیب زمینیکرم سوپ سیب زمینیآموزش اشپزی تعداد بازديد: 1106 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟