Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 7 اسفند 1396 - 03:00

سوپ گل کلم و جو

سوپ گل کلم و  جو

shooroshirin3

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای پخت سوپ کلم و جو 6-8 نفر

آب مرغ یا گوشت (بویون)  800 میلی لیتر

بلغور جو 2 قاشق سوپخوری

گل کلم گلچه خرد کرده  2 پیمانه

کلم ریز خرد کرده  یک دوم پیمانه

پرک جو  یک دوم پیمانه

نمک و فلفل به میزان لازم

خامه در صورت دلخواه 2 قاشق سوپخوری

طرز تهیه سوپ کلم وجو

ماهنامه آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

بلغور را بخیسانید. آن‌گاه قابلمه مناسبی را روی اجاق بگذارید، آب گوشت و بلغور را درون قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم بپزید. حالا گل کلم، کلم و پرک جو را بیفزائید، مخلوط کنید و با حرارت ملایم بپزید.

سپس نمک و فلفل را افزوده و صبر کنید تا سوپ جا بیفتد. شعله را خاموش کنید و خامه را بیفزائید. اکنون سوپ را در ظرف مناسبی برای پذیرائی بکشید و با جعفری بیارائید. 

برچسب ها: انواع سوپسوپ کلمآشپزباشیاعظم گلزارمنشسوپ گل کلم و جوطرز تهیه سوپ کلم و جوسوپ جو تعداد بازديد: 588 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است