Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 21:01

سوپ کرفس

سوپ کرفس

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

کرفس................ 120 گرم

هویج ..............40 گرم

پیاز............... 30 گرم

کره.............. 10 گرم

آب مرغ (یا استاک مرغ)................ 1 پیمانه

نمک و فلفل.............. به مقدار لازم

شیر.............. 10 گرم

خامه............... 10 گرم

روش‌تهیه

کرفس، هویج و پیاز را با کره به مدت 10 دقیقه تفت دهید، سپس آب مرغ، نمک و فلفل را به همراه 3 پیمانه آب اضافه کنید. مواد را به مدت دو ساعت روی حرارت ملایم قرار داده و بپزید. مواد پخته شده را در مخلوط‌کن، غذاساز یا بلندر ریخته و خوب مخلوط نمایید تا یکدست شود، در انتها شیر و خامه را به آن بیفزایید و گرم سرو کنید.

 

نکته‌ها

پتاژ، سوپ پوره شده است. در روش سنتی از طریق پخت طولانی مدت و هم‌زدن مکرر به دست می‌آید. امروزه ماشین‌های آشپزی این فرآیند را کوتاه‎تر کرده‌اند. بعضی از خورش‌ها و حریره‌ها نیز از این روش تهیه می‌شوند. سابقه این روش پخت به سده‌های میانه و به شمال فرانسه برمی‌گردد./ ن.ز.

می‌توانید از برگ‌های کرفس نیز داخل سوپ استفاده کنید تا سوپ خوش‌رنگ شود.

پتاژها معمولاً به عنوان پیش‌غذا سرو می‌شوند. بدیهی است با توجه به ترکیب مواد اولیه که می‌تواند متغیر باشد؛ مصرف آن برای خردسالان، کودکان و کهنسالان آسان و مفید است./ ن.ز.

برچسب ها: سوپپیش غذاسوپ کرفس تعداد بازديد: 797 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است