Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 14 اسفند 1402 - 20:50

سوپ بادمجان کبابی

سوپ بادمجان کبابی

shooroshirin

0 0

متوسط

30 دقیقه

4 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای4 نفر

بادمجان.....................300گرم

روغن یا کره.......................4 تا 5 قاشق سوپخوری

پیاز.........................یک عدد، متوسط، نگینی شده

سیر.....................3 حبه، رنده شده

آب..........................چهار و نیم پیمانه

عصاره فشرده مرغ..........................یک عدد

نمک و فلفل........................به میزان لازم

خامه...................یک‌سوم پیمانه

آبلیموترش........................به مقدار لازم

جعفری.......................... برای تزیین

روش‌تهیه

بادنجان را کبابی کرده، پوست آن را گرفته و ساطوری کنید. سپس در ظرفی روغن ریخته و بادنجان را به مدت ده دقیقه تفت دهید. پیاز و سیر را به بادنجان افزوده و دوباره با هم تفت دهید. آب را اضافه کنید و بگذارید بجوشد. سپس عصاره گوشت یا مرغ را اضافه کرده و حرارت را ملایم کنید و اجازه دهید 20 تا 30 دقیقه بجوشد، تا جا بیفتد (کمی غلیظ شود(. نمک و فلفل را اندازه کرده و قبل از این که از روی حرارت بردارید خامه و کمی کره اضافه کرده و گاز را خاموش کنید. سوپ را در ظرف مورد نظر کشیده و روی آن را با جعفری خرد شده تزیین کنید. در صورت تمایل، سوپ شما، با اضافه کردن چند قطره آبلیموترش تازه خوشمزه‌تر می‌شود.

برچسب ها: سوپطرز تهیهسوپ بادمجانسوپ بادمجان کبابی تعداد بازديد: 555 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است