Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 05:51

آش گوجـه سـبز

آش گوجـه سـبز

shooroshirin

0 0

متوسط

20 دقیقه

6 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-6 نفر

پياز خرد كرده............... 2 عدد

روغن مايع................به ميزان لازم

فلفل سياه و زردچوبه.................. به ميزان لازم

آب.................. دو ليتر

برنج.............. 100 گرم

لپه .............100 گرم

سبزي آش خرد كرده*.....................  500 گرم

گوشت كوفته ريزه................ 250 گرم

نمك................. به ميزان لازم

گوجه سبز .............500 گرم

نعناع داغ براي تزئين ............به ميزان لازم

* (جعفري، نعناع، تره، گشنيز و اسفناج يا برگ چغندر)

 

مواد لازم براي تهيه‌ي كوفته‌ريزه

گوشت چرخكرده................ 150 گرم

پياز خام متوسط رنده شده............... 1 عدد

نمك و فلفل............ به ميزان لازم

روغن مايع ...........2 قاشق سوپخوري

آب.............. يك دوم پيمانه

روش‌تهیه

پياز را با مقداري روغن در ظرف بريزيد و روي حرارت بگذاريد تا طلائي رنگ شود. بعد فلفل و زردچوبه را بيفزائيد. كمي كه تفت خورد،  آب را اضافه كنيد و برنج و لپه‌ي شسته را به آن بيفزائيد و بگذاريد اين مواد كاملاً بپزد. سپس سبزي را به آش افزوده و حرارت را ملايم نمائيد تا زماني كه آش لعابدار شود. در اين هنگام كوفته ريزه‌ها و نمك را داخل آش بريزيد. پس از ده دقيقه گوجه‌سبز‌ را نيز بيفزائيد تا پخته شود. بعد از 20 دقيقه آش كاملاً مي‌پزد. اكنون روي آش را با نعناع داغ تزئين كنيد.

روش تهيه‌ي كوفته ريزه:

گوشت چرخكرده را با پياز رنده شده و نمك و فلفل تركيب نمائيد و با دست خوب ورز دهيد. سپس كوفته ريزه‌هائي به اندازه‌ي فندق تهيه كنيد. تابه‌اي روي حرارت بگذاريد و آب را در آن بريزيد. هنگامي كه به جوش آمد، كوفته‌ريزه‌ها را به آب جوش بيفزائيد تا پخته شود.

 

یادآوری

  در برخي مناطق به جاي لپه، نخود و لوبيا استفاده مي‌شود.

  نوع ديگر اين آش، مانند آش رشته تهيه مي‌شود؛ با اين تفاوت كه به جاي كشك يا سركه، گوجه سبز ريخته مي‌شود.

برچسب ها: آشطرز تهیهآش گوجه سبز تعداد بازديد: 837 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است