Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 02:45

سوپ اسپانيايي

سوپ  اسپانيايي

shooroshirin3

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6 نفر

قلم گوساله 1 عدد

پياز خرد كرده 1 عدد

نمك و فلفل به ميزان لازم

جو پوست كنده 1 پيمانه

گوجه‌فرنگي رنده شده 5 الي 6 عدد

كلم برگ خرد كرده 1 پيمانه

فلفل دلمه‌اي ريز خرد كرده 1 عدد

گشنيز خرد كرده 3 قاشق سوپخوري

آبليمو تازه 3 قاشق سوپخوري

نمك يك‌دوم قاشق چايخوري

ماهنامه آشپزباشی - ایران کوهستانی

قلم گوساله، پياز و نمك را در قابلمه مناسبي بريزيد و به ميزان كافي آب اضافه كنيد. آن‌گاه قابلمه را روي اجاق بگذاريد تا قلم بپزد و حالا آب آن را از صافي عبور دهيد.

حالا جو خيسانده را در آب قلم بپزيد. سپس آب گوجه‌فرنگي، كلم، فلفل دلمه‌اي، نمك و فلفل را بيفزائيد و سوپ را بپزد تا جا بيفتد.

اينك گشنيز و آبليمو را اضافه كنيد و 5 دقيقه ديگر سوپ را بپزيد. حالا سوپ را براي پذيرائي در ظرف مناسبي بكشيد.

برچسب ها: انواع سوپآشپزباشیایران کوهستانیسوپ اسپانیاییانواع غذای اسپانیایی تعداد بازديد: 2409 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است