Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 15:02

آش‌والك

آش‌والك

shooroshirin

0 0

متوسط

10 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم براي 8- 10 نفر

سبزي آش خردكرده.................750 گرم

والك خردكرده ................300 گرم

ماش.............يك‌دوم پيمانه

برنج..............يك‌دوم پيمانه

روغن مايع............... 4 قاشق سوپخوري

نمك، فلفل سياه، زردچوبه ............به ميزان لازم

مخلوط لوبيا چيتي، لوبيا قرمز، نخود و عدس پخته   ................... 2 پيمانه

بلغور جو يا گندم پخته.............. 1 پيمانه

پيازداغ...................... 2 پيمانه

آشپزباشی – اعظم گلزارمنش :

والک، نوعی سبزی کوهی است که تنها در فصل بهار می‌روید و از هزاران سال پیش تا کنون به عنوان گیاهی شگفت‌انگیز، در افرادی که در دامنه کوه‌ها زندگی می‌کردند؛ معروف بوده است؛ زیرا خواص درمانی متعدد و خارق‌العاده‌ای دارد. والک گیاهی شبیه سیر با خواص مشابه است. امروزه افراد درباره خواص بی‌شمار گیاه سیر اطلاعات زیادی دارند؛ اما والک گیاهی است که مهجور مانده و کمتر کسی با خواص بی‌نظیر آن آشنایی دارد.

 

طرز تهیه :

سبزي، والك، ماش و برنج را در قابلمه بريزيد، روغن، زردچوبه، نمك و فلفل را بيفزائيد و بگذاريد بپزد. بعد از حدود نيم ساعت حبوبات، بلغور و نيمي از پيازداغ را اضافه كنيد و بگذاريد آش، جا بيفتد. حالا آش را براي پذيرائي در كاسه‌ي مناسبي بكشيد و رويش را با پيازداغ باقيمانده بيارائيد.

 

یادآوری : سبزي آش شامل؛ تره، شويد، جعفري، اسفناج و كمي گشنيز است.

برچسب ها: آموزش آشپزیآشانواع آشطرز تهیه آش والکآش والک تعداد بازديد: 901 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است