Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 24 شهریور 1398 - 20:59

بوغدا آشی(آش گندم زنجان)

بوغدا آشی(آش گندم زنجان)

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6-8 نفر

پیاز 400 گرم

روغن به میزان لازم

زردچوبه 2 قاشق سوپخوری

حبوبات (نخود، لوبیا، عدس) جمعاً 400 گرم

گندم 250 گرم

اسفناج یا برگ چغندر یک کیلو و نیم

نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

کشک به میزان لازم

پیاز سرخکرده به میزان لازم

نعنا تفت داده به میزان لازم

سیر تفت داده به میزان لازم

آشپزباشی - حسین پور یزدان پناه

پیاز، روغن و زردچوبه را در قابلمة مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم تفت دهید.

آن‌گاه میزان کافی آب اضافه کنید. سپس حبوبات و گندم پخته را بیفزائید و اجازه دهید تا آش جا بیفتد.

اینک اسفناج، نمک و فلفل را نیز افزوده و حدود یک ربع دیگر آش را بپزید. د

رصورت دلخواه اندکی کشک، پیاز و نعنا به آش اضافه کنید و بعد آن را در ظرف مناسبی بکشید و با نعناداغ، پیازداغ و سیر بیارائید.

یادآوری: درصورتی که آش غلظت کافی نداشت می‌توانید اندکی آرد را درکمی آب‌سرد حل کنید و به آش اضافه نمائید.

برچسب ها: آشپزباشیانواع آش و سوپبوغدا آشیآش محلی زنجانآش گتدم زنجانروش تهیه بوغدا آشیمواد لازم برای تهیه بوغدا آشیحسین پور یزدان پناه تعداد بازديد: 420 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است