Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 17:05

سوپ اسفناج و هويج

سوپ اسفناج و هويج

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

روغن مايع.....................2 قاشق سوپخوري

كره..............1 قاشق سوپخوري

هويج رنده شده.................3 عدد

آرد.................2 قاشق سوپخوري

آب‌مرغ...................1 ليتر

نمك و فلفل.................به ميزان لازم

اسفناج خرد شده.....................يك‌دوم پيمانه

ليموترش...................1 عدد

روش‌تهیه

روغن مايع و كره را با هم در قابلمه‌اي ريخته، هويج رنده‌شده را هم اضافه كرده، كمي هويج را تفت دهيد. سپس آرد را اضافه كرده، تفت دهيد بعد آب مرغ را اضافه كنيد. تا جوشيده و هويج بپزد نمك و فلفل آن را اندازه كرده، قبل از سرو اسفناج را اضافه كرده بعد از پخت حرارت را خاموش كنيد. آب ليمو را اضافه كرده، در ظرف سرو ريخته، سرو كنيد.

برچسب ها: سوپسوپ اسفناج و هويجطرز تهیه سوپ اسفناج تعداد بازديد: 580 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است