Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 7 اسفند 1402 - 08:14

سوپ پيازچه و خامه

سوپ پيازچه و خامه

shooroshirin

0 0

متوسط

30 دقیقه

6 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم براي 4-6 عدد

كره ..............25 گرم

پياز خردكرده................ 1 عدد كوچك

پيازچه‌ي خردكرده.............. 150 گرم

سيب‌زميني پوست‌‌گرفته و خردكرده...............225 گرم

آب مرغ ..................600 ميلي‌ليتر

خامه................ 350 ميلي‌ليتر

نمك و فلفل سفيد............... به ميزان لازم

آبليمو .............30 ميلي‌ليتر

پيازچه و گشنيز............ براي تزئين به ميزان لازم

آشپزباشی - ژينوس نوروزي:

روش‌تهیه

كره را در ظرفي بريزيد و روي حرارت قرار دهيد. بعد پياز و پيازچه را اضافه كنيد و به مدت 10 دقيقه روي حرارت هم بزنيد تا نرم و سبك شود. سپس سيب زميني و آب مرغ را بيفزائيد و به مدت 30 دقيقه روي حرارت بگذاريد. آن‌گاه در ظرف غذاساز بريزيد و به صورت پوره درآوريد. اكنون روي حرارت ملايم قرار دهيد. بعد در ظرف سوپ بريزيد و كم‌كم خامه را بيفزائيد. حالا قبل از پذيرائي، آبليمو را اضافه نمائيد و روي آن را تزئين كنيد.

 

خواص  پيازچه

پیازچه، برای بهبود سیستم ایمنی بسیار خوب است. بنابراین، به گفته بسیاری از متخصصان سلامت، یک نوع خاص از پیاز، از جمله پیازچه، مقدار زیادی از مواد شیمیایی مانند، فلاونوئید، آنتوسیانین و کوئرستین دارد. این مواد شیمیایی گیاهی که در پیازچه موجود است، برای بهبود قدرت سیستم ایمنی بدن بسیار ضروری است، در واقع، با توجه به مطالعه‌ای که در مجله آمریکایی تغذیه بالینی منتشر شده، وجود فلاونوئید، برای جلوگیری از سرطان مفید است.

برچسب ها: سوپطرز تهیه سوپسوپ پيازچه و خامه تعداد بازديد: 342 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟