Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 09:08

سوپ خامه‌ای مرغ

سوپ خامه‌ای مرغ

shooroshirin

0 0

متوسط

20 دقیقه

4 نفر

مواد مورد نیاز

ترخون طعم خوبی به این سوپ خوشمزه می‌دهد. می‌توانید در صورت در دسترس نبودن ترخون، از جعفری به عنوان یک طعم تازه استفاده کنید.

مواد لازم برای 4 نفر

کره................ 4 قاشق سوپخوری

پیاز بزرگ خرد کرده .................. 1 عدد

مرغ پخته................ 300 گرم

عصاره مرغ............... 1 پیمانه (600 میلی‌لیتر)

گشنیز  تازه خرد کرده................. 1 قاشق سوپخوری

خامه پر چرب..................  150 میلی‌لیتر

نمک و فلفل................. به میزان لازم

برگ ترخون تازه................... برای تزئین

کروتون (نان مکعبی برشته‌)................برای سرو

 

جدول ارزش غذایی

کالری 420

کربوهیدرات 6 گرم

چربی 33 گرم

پروتئین  24  گرم

قند  4 گرم

چربی اشباع شده 20 گرم

روش‌تهیه

کره را در یک قابلمه بزرگ آب کرده و پیاز را به مدت 3 دقیقه در آن تفت دهید. رشته‌های مرغ را به همراه 300 میلی‌لیتر از عصاره آن به قابلمه بیفزائید مواد را با هم مخلوط کنید. محتویات قابلمه را به جوش آورده و اجازه دهید مواد به مدت 20 دقیقه بجوشند. پس از خنک شدن مواد سوپ آنها را به کمک یک مخلوط‌کن کاملا صاف و یکدست نمایید. باقیمانده عصاره را به مواد افزوده، نمک و فلفل آن را اندازه کنید. گشنیز  را به مواد بیفزائید، سوپ را داخل سوپخوری یا بشقاب گود مخصوص پذیرایی ریخته و خامه را روی آن بریزید. سوپ را با برگ گشنیز تازه تزئین کرده و به همراه نان برشته کروتون سرو نمایید.

 

یادآوری

در صورت نبودن گشنیز  تازه، گــشنیز  خشک گزینه مناسبی می‌باشد.

برای کم‌کالری‌کردن غذا، خــامه کم‌‌چرب را جایگزین خامه پر‌چرب نمایید.

برچسب ها: سوپسوپ مرغسوپ خامه‌ای مرغ تعداد بازديد: 731 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است