Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 30 تیر 1398 - 11:09

سـوپ ميگـو

سـوپ  ميگـو

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای پخت سوپ میگو برای 4 نفر

كره 20 گرم

پيازچه خرد كرده 1 پيمانه

فلفل دلمه‌ای خرد كرده يك‌دوم پيمانه

فلفل چیلی خرد كرده 1 عدد

آرد 2 قاشق سوپخوری

شير 750 میلیليتر (يك و يك‌دوم پيمانه)

آب مرغ، گوشت يا سبزيجات 750 میلیليتر

سيب‌زمینی خرد كرده 1 پيمانه

پودر آويشن يك‌دوم قاشق چايخوری

ميگو 450 گرم

گشنيز خرد كرده  2 قاشق سوپخوری

ماهنامه آشپزباشی - فاطمه درویش

طرز تهیه سوپ میگو

كره را در ظرف مناسبی بريزيد و روی اجاق بگذاريد. آن‌گاه پيازچه، فلفل دلمه‌ای و چیلی را اضافه كنيد و تفت دهيد، تا نرم شوند، سپس آرد را بيفزائيد و آن‌ را قدری ديگر تفت دهيد.

حالا شير و آب سبزيجات را اضافه كنيد و پيوسته آن را هم بزنيد تا آرد گلوله نشود، حرارت اجاق را زياد كنيد تا مواد به جوش آيد. اينك حرارت را ملايم نماييد، سيب‌زمینی و پودر آويشن را به مواد بيفزائيد و اجازه دهيد سيب‌زميني بپزد. حالا ميگو را به همراه گشنيز به سوپ اضافه كنيد و 5 دقيقه بپزيد. سپس سوپ را در ظرف مناسب بريزيد و با ميگو و گشنيز بيارائيد.

برچسب ها: غذای دریاییانواع سوپسوپ میگوآشپزباشیفاطمه درویشطرز تهیه سوپ میگوسوپ دریایی تعداد بازديد: 734 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است