Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 08:56

ســوپ هويج و گشنيز

ســوپ هويج و گشنيز

shooroshirin

0 0

متوسط

10 دقیقه

4 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم براي 4 نفر

كره................ 50 گرم

تره فرنگي (خردكرده)............... 3 عدد

هويج .............450 گرم

پودر گشنيز............... 1 قاشق سوپخوري

آب مرغ ...............5/1 ليتر

ماست چرب (خامه‌اي).............150 ميلي‌ليتر

نمك و فلفل........... به ميزان لازم

گشنيز خردكرده.................. 2-3 قاشق سوپخوري

 

آشپزباشی - ژينوس نوروزي:

روش  تهيه

كره را در ظرف مناسبي بريزيد و روي حرارت قرار دهيد.تره فرنگي و هويج را بيفزائيد و به مدت 10 دقيقه خوب تفت دهيد تا سبزي‌ها درون ظرف كمي نرم شود ولي تغيير رنگ ندهد. بعد پودر گشنيز را بيفزائيد و هم بزنيد. بعد آب مرغ را اضافه كنيد و بگذاريد به مدت 20 دقيقه بجوشد تا هويج و تره‌فرنگي بپزد. سپس مخلوط را در كاسه‌ي دستگاه غذاساز بريزيد و  پوره كنيد. دوباره سوپ را به ظرف باز گردانيده و 2 قاشق سوپخوري ماست به آن بيفزائيد و روي حرارت قرار دهيد ولي دقت كنيد نجوشد. اكنون سوپ را در ظرف مورد نظر بريزيد، يك قاشق ماست به آن اضافه كنيد.

 

خواص  هويج

هویج، یک ریشه گیاهی دارد که اغلب ادعا می شود برای سلامتی، یک غذای کامل است. هویج،ترد، خوشمزه و سرشار از مواد مغذی میباشد و منبع خوبی از بتاکاروتن، فیبر، ویتامین K، پتاسیم و آنتی اکسیدان است. این نارنجی رنگ ترد دارای مزایای فراوانی برای سلامتی است و غذای عالی برای کاهش وزن نیز محسوب می شود و با سطوح پایین کلسترول و بهبود سلامت چشم ارتباط دارد.

برچسب ها: سوپســوپ هويج و گشنيزطرز تهیه ســوپ هويج و گشنيز تعداد بازديد: 407 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است