Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 3 مهر 1397 - 06:55

سوپ پیاز فرانسوی

سوپ پیاز فرانسوی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای  6-8 نفر

روغن مخصوص سرخ کردنی به میزان لازم

پیاز حلقه‌ای خرد کرده  ۵ عدد متوسط

قارچ ورقه‌ای خرد کرده ۷۵۰ گرم

آبلیمو دو قاشق سوپخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

آرد 1 قاشق سوپخوری

عصاره مرغ یا بره ۲ عدد

آب گرم 1250 میلی لیتر (5 پیمانه)

نان تست  ۲ - ۳ عدد

پنیر موزارلا رنده کرده  ۵۰ گرم

آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

در تابه مناسبی روغن بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید. آنگاه پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا طلایی رنگ شود.

حالا پیاز را در صافی بریزید تا روغن اضافی آن خارج شود. سپس قارچ را با آبلیمو، نمک و روغن تفت دهید و کنار بگذارید.

اینک در قابلمه مناسبی پیاز تفت داده را به همراه آرد روی حرارت 30 ثانیه هم بزنید، سپس عصاره را در آب گرم حل کرده و به آن اضافه کنید .

حالا قارچ، نمک و فلفل را افزوده و سوپ را  پیوسته هم بزنید تا به جوش آید. اجازه دهید سوپ 5-8 دقیقه دیگر بپزید .

اکنون سوپ را در سوپخوری بریزید رویش نان تست قرار دهید و پنیر را روی نان بریزید و با حرارت گریل چند دقیقه آن را گریل کنید.

برچسب ها: انواع سوپغذای مللآشپزباشیاعظم گلزارمنشغذای فرانسویسوپ فرانسویسوپ پیاز فرانسوی تعداد بازديد: 358 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است