Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 8 اسفند 1402 - 11:59

آش تـــرش گــیلان

آش تـــرش گــیلان

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مــواد لازم:

  سبزی آش*   ................  1 كیلوگرم

برنج   ...............  100 گرم

لوبیای كشاورزی  .............   80 گرم

باقلای تازه  ...............   200 گرم

گوجه سبز  ...............   150 گرم

رب آلو  .................   2 قاشق سوپخوری

پیاز داغ  .................   2 قاشق سوپخوری

نمك، فلفل و زردچوبه  ..................   به میزان لازم

پونه خشك  ................   2 قاشق سوپخوری

* شامل تره، جعفری، گشنیز، برگ چغندر یا اسفناج

 طرز تهیه :

سبزی آش را بشویید و خرد كنید و به همراه برنج شسته شده، مقداری آب و لوبیای خیس خورده، روی حرارت قرار دهید تا پخته شود. سپس باقلا را از پوست اول جدا كنید و با پوست دوم بشویید و به آش بیفزایید. پس از آنكه پخته شد، گوجه سبز را به همراه رب آلو اضافه كنید. پیاز داغ را نیز با فلفل و زردچوبه تفت دهید و به آش بیفزایید. سپس نمك آش را اندازه كنید. پس از اینكه مواد آش پخت و جا افتاد، پونه خشك را با مقداری روغن تفت دهید تا عطر آن به مشام برسد. سپس به آش بیفزایید و پس از چند جوش آش را از روی حرارت بردارید.

برچسب ها: آموزش آشپزیآشسبزی آشطرز تهیهآش ترشآش ترش گیلانطرز تهیه آش ترشغذاهای محلیتزیین آش تعداد بازديد: 1038 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است