Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 11:52

سوپ چيلي با گوجه‌فرنگي

سوپ چيلي با گوجه‌فرنگي

shooroshirin

0 0

متوسط

20 دقیقه

4 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم براي 4 نفر

گوجه فرنگي................ 1 كيلوگرم

كره.............. 25 گرم

پياز ريز خرد كرده............. 1 عدد كوچك

سينة مرغ پخته و خرد كرده............... 100 گرم

فلفل قرمز (چيلي) ريز خرد كرده.............. 2 عدد

پوست ليمو از.................. 1 ليمو

آب مرغ ................500 ميلي ليتر (2 پيمانه)

برگ بو................ 2 عدد

شكر............... 1-2 قاشق چايخوري

نمك و فلفل................ به ميزان لازم

خامة صبحانه براي تزئين............ به ميزان لازم

برگ گشنيز براي تزئين.............. به ميزان لازم

آشپزباشی - ايران كوهستاني:

روش‌تهیه

در قسمت انتهاي گوجه‌فرنگي‌ها برشي به شكل بعلاوه ايجاد كنيد و آن‌ها را 10 ثانيه در آب جوش بگذاريد. آن‌گاه گوجه‌فرنگي‌ها را در آب سرد قرار دهيد و  پوستشان را بگيريد. سپس كره را در تابة مناسبي بريزيد و روي اجاق بگذاريد. پياز را بيفزائيد و تفت دهيد تا پياز نرم شود. اكنون مرغ را بيفزائيد و 1 دقيقه تفت دهيد. حالا گوجه‌فرنگي‌ها، چيلي، پوست ليمو، آب مرغ و برگ‌بو را بيفزائيد و سوپ را 20 دقيقه، بپزيد. حالا شكر، نمك و فلفل را درون سوپ بريزيد و پوست ليمو و برگ‌بو را از سوپ درآوريد. همينكه سوپ اندكي خنك شد، آن را به كمك دستگاه غذاساز پوره كنيد. حالا دوباره سوپ را روي حرارت بگذاريد تا گرم شود و آن را براي پذيرائي، در سوپخوري بكشيد و با خامه و برگ گشنيز بيارائيد.

 

خواص گوجه فرنگی

مصرف فراوان چربی با ایجاد تغییر در متابولیسم کلسترول و استروئید، شانس بروز سرطان را افزایش می دهد. مصرف گوجه‌فرنگی یک اثر حفاظتی از بروز سرطان پروستات دارد، شانس بروز سرطان پروستات با گذشت سن افزایش می یابد ممکن است به علت تغییرات هورمونی باشد.

برچسب ها: آموزش آشپزیسوپ گوجه فرنگیطرز تهیهسوپ چيلي با گوجه‌فرنگيطرز تهیه سوپ چيلي با گوجه‌فرنگي تعداد بازديد: 786 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است