Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 13 تیر 1399 - 16:55

آش دوغ

آش دوغ

shooroshirin5

0 0

آسان

7 نفر

مواد مورد نیاز

نخود آبگوشتی 130 گرم (1 پیمانه)

 

تخم مرغ 2 عدد

 

دوغ بدون گاز 4 لیتر

 

برنج 150 گرم (1 پیمانه)

 

نمك و فلفل به میزان دلخواه

 

سبزی (تره، جعفری و گشنیز) خردكرده نیم كیلوگرم

 

سیر له‌كرده 3 تا 4 حبه

 

گوشت چرخكرده 250 گرم

 

پیاز رنده‌كرده 1 عدد

آشپزباشی

 

ابتدا نخود را بخیسانید، حالا آن را كاملاً بپزید و كنار بگذارید، آن‌گاه تخم مرغ‌ها را در دوغ كاملاً مخلوط كنید و در قابلمه‌ی مناسبی بریزید، روی اجاق قرار دهید و مرتب هم بزنید تا به جوش آید.

حالا برنج شسته را به دوغ بیفزائید و بپزید و كمی نمك و فلفل بزنید.

سپس سبزی و سیر را اضافه كنید.

اكنون گوشت، پیاز، نمك و فلفل را با هم مخلوط كنید و ورزدهید.

اینك به صورت كوفته‌ریزه درآورید و به آش اضافه نمائید.

حالا نخود را هم بیفزائید و صبر كنید تا آش جا بیفتد.

یادآوری: به دلیل بودن نمك در دوغ، نمك آش را مواظب باشید.

 

برچسب ها: انواع آشآش و سوپدستور تهیه آشآموزش آشآشپزباشیآش دوغغذای تبریزیروش تهیه آش تعداد بازديد: 1100 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است