Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 5 بهمن 1398 - 06:09

سوپ تره‌فرنگی و شلغم

سوپ تره‌فرنگی و شلغم

shooroshirin3

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم سوپ تره فرنگی و شلغم:

تره فرنگی 200 گرم

 

روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری

 

سیر له كرده 1 حبه

 

آب سبزی 700 میلی‌لیتر (حدود 3 پیمانه)

 

شلغم ریز خردكرده 2 عدد

 

پودر زیره سبز یك‌دوم قاشق چایخوری

 

سیب‌زمینی ریز خردكرده 175 گرم

 

هویج رنده‌كرده 125 گرم

 

خامه 3 قاشق سوپخوری

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

جعفری خردكرده برای تزئین به میزان لازم

آشپزباشی- فاطمه درویش

 طرز تهیه سوپ تره فرنگی و شلغم

تره‌فرنگی‌ها را حلقه‌ای خرد كنید و بشوئید. آن‌گاه روغن زیتون را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق، بگذارید تا گرم شود. سپس تره‌فرنگی و سیر را در آن تفت دهید تا نرم و سبك شود. حالا آب سبزی، شلغم و پودر زیره را بیفزائید و به مدت 20 دقیقه، بپزید.

اینك سیب‌زمینی و هویج را بیفزائید و روی حرارت ملایم اجاق بپزید. اكنون یك پیمانه از سوپ را در كاسه دیگری بریزید و كنار بگذارید. بعد خامه، نمك و فلفل را به سوپ بیفزائید و سوپ را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید و پوره نمائید. اینك یك پیمانه سوپ كنار گذاشته را در سوپ پوره كرده، بریزید و آن را برای پذیرائی در كاسه مناسبی بكشید و با جعفری بیارائید.

یادآوری: برای تهیه آب سبزی، دو عدد قرص عصاره سبزی را در سه پیمانه آب‌جوش حل كنید.

 

برچسب ها: سوپآموزش سوپسوپ تره‌فرنگی و شلغمسوپ تره فرنگیسوپ با شلغممواد اولیه سوپتهیه سوپ تعداد بازديد: 1422 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟