Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 4 تیر 1397 - 03:42

سوپ سبز

سوپ سبز

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم جهت پخت سوپ سبز

براكلى بخارپز  ٢٠٠ گرم

اسفناج بخارپز ٢٠٠ گرم

آب مرغ ٢ ليتر

گشنيزخرد کرده  ١٠ شاخه

جعفرى  خرد کرده ١٠ شاخه

كدو خرد کرده ٢ عدد متوسط

سير له کرده ١ حبه

نمك و فلفل  به میزان لازم

آبليموی تازه  از ١ عدد

آشپزباشی - سرمه جلیلی

ابتدا براكلى و اسفناج را داخل غذاساز پوره كنيد. آن‌گاه در قابلمه مناسبی آب مرغ، گشنيز، جعفرى، كدو، سير، نمك و فلفل را بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید تا بپزد.

سپس پوره براكلى و اسفناج را بيفزاييد و صبر کنید تا سوپ جا بیفتد. اینک آبلیمو را اضافه کنید و سوپ را در مخلوط‌کن میکس کنید.

حالا سوپ را برای پذیرائی در ظرف مناسب بکشید و با سبزیجات دلخواه آن را بیارائید.

برچسب ها: سوپ سبزیجاتآشپزباشیسرمه جلیلیآموزش انواع سوپسوپ سبزطرز تهیه سوپ سبز تعداد بازديد: 638 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است