Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 3 مهر 1397 - 06:26

سوپ کوفته قل قلی و پاستا

سوپ کوفته قل قلی و پاستا

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6-8 نفر

گوشت چرخکرده 400 گرم

پیاز رنده کرده 1 عدد درشت

نمک و فلفل به میزان لازم

زردچوبه یک دوم قاشق چایخوری

پنیر پارمسان یک‌چهارم پیمانه

خرده نان یک‌چهارم پیمانه

جعفری خرد کرده 2 قاشق سوپخوری

روغن به میزان لازم

پیاز خرد کرده 1 عدد

سیر له کرده 1 حبه

آب گوشت 2500 میلی‌لیتر (10 پیمانه)

پاستا 150 گرم

ریحان خرد کرده 2 قاشق سوپخوری

جعفری خرد کرده 2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

گوشت، پیاز، نمک، فلفل، زردچوبه، پنیر، خرده نان و جعفری را در کاسهمناسبی بریزید و خوب ورز دهید تا چسبندگی ایجاد کند.

آن‌گاه هر بار از گوشت به اندازه یک فندق در دست کوفته ریزه درست کنید و در تبه مناسبی که قدری روغن ریخته‌اید آن را تفت دهید و کنار بگذارید .

حالا در قابلمه مناسبی روغن بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید و پیاز را در آن تفت دهید تا سبک و طلایی شود.

سپس سیر را اضافه کنید و پس از چند ثانیه آب‌ گوشت را افزوده و صبر کنید تا بجوش آید.

اینک پاستا و کوفته قل قلی‌ها را اضافه کنید و با حرارت ملایم سوپ را بپزید.

سپس ریحان و جعفری را افزوده و پس از چند دقیقه سوپ را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بکشید

برچسب ها: آشپزباشیاعظم گلزارمنشسوپ پاستاانواع سوپ و آشسوپ های خوشمزهسوپ کوفته قل قلی و پاستامواد لازم برای تهیه سوپ کوفته قل قلی تعداد بازديد: 207 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است