Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 7 اسفند 1396 - 02:57

سوپ نخود مراکشی

سوپ نخود مراکشی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-6 نفر

روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری

پیاز خرد کرده  1 عدد درشت

سیر له کرده  2 حبه

زنجفیل رنده کرده  یک‌دوم قاشق سوپخوری

زیره یک‌دوم قاشق سوپخوری

پودر تخم گشنیز  یک‌دوم قاشق چایخوری

زردچوبه یک‌دوم قاشق چایخوری

پاپریکا یک‌دوم قاشق چایخوری

آرد یک‌قاشق سوپخوری

آب 1 لیتر (4 پیمانه)

آب گوجه‌فرنگی 2 پیمانه

نمک و فلفل به میزان لازم

کنسرو نخود 600 گرم

گوجه‌فرنگی خرد کرده  4 عدد متوسط

آبلیمو 2 قاشق سوپخوری

گشنیز خرد کرده  2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

روغن و پیاز را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت تفت دهید تا سبک و طلائی شود.

آن‌گاه سیر، زنجفیل، زیره، تخم گشنیز، زردچوبه، پاپریکا و آرد را بیفزائید و مخلوط کنید. سپس آب و آب گوجه‌فرنگی را بیفزائید و مرتب هم بزنید تا بجوش آید.

حالا نمک، فلفل، نخود و گوجه‌فرنگی را اضافه کرده و صبر کنید تا سوپ غلیظ شود. اینک آبلیمو و گشنیز را  افزوده و پس از چند دقیقه سوپ را در ظرف مناسبی بکشید.

برچسب ها: انواع سوپغذای مللپیش غذاآشپزباشیاعظم گلزارمنشانواع سوپ و آشسوپ نخودسوپ نخود مراکشیمواد لازم سوپ نخود تعداد بازديد: 284 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است