Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 3 اسفند 1396 - 18:04

سوپ مرغ و کرفس

سوپ مرغ و کرفس

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6-8 نفر

کره  40 گرم

پیازچه خرد کرده  2 ساقه

کرفس خرد کرده  2 ساقه

زیره یک‌چهارم قاشق چایخوری

زنجفیل تازه رنده کرده یک قاشق چایخوری

فلفل قرمز به میزان لازم

نمک به میزان لازم

زردچوبه یک‌دوم قاشق چایخوری

فیله مرغ خرد کرده 150 گرم

آرد یک‌چهارم پیمانه

استاک گوشت 1500 میلی‌لیتر

برگ اسفناج خرد کرده 150 گرم

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

کره و پیازچه را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید و قدری تفت دهید.

آن‌گاه کرفس، زیره، زنجفیل، فلفل، نمک و زردچوبه را بیفزائید و 5 دقیقة دیگر تفت دهید.

سپس فیله مرغ را اضافه کنید و پیوسته آن را هم بزنید تا رنگش تغییر کند. سپس آرد را بیفزایید و با مواد ترکیب کنید.

استاک را نیز بیفزائید و هم بزنید تا سوپ به جوش آید. حالا حرارت را ملایم کنید تا کرفس و مرغ بپزد.

اینک اسفناج را اضافه کنید و پس از 5 دقیقه سوپ را در ظرف مناسبی بکشید.

برچسب ها: انواع سوپانواع غذا با کرفسانواع سوپ و آشسوپ خوشمزهسوپ مرغ و کرفسمواد لازم برای تهیه سوپ کرفس تعداد بازديد: 65 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است