Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 24 شهریور 1398 - 21:32

آش لبو

آش لبو

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 8-10 نفر

پیاز خرد کرده  1 عدد

روغن  به میزان لازم

لپه   یک دوم پیمانه

نمک و فلفل سیاه   به میزان لازم

برنج   2 پیمانه

سبزی آش خرد کرده 200 گرم

لبو  رنده کرده   250 گرم

سرکه   به میزان لازم

کشک   به میزان لازم

پیاز داغ    به میزان لازم

نعنا داغ    به میزان لازم

آشپزباشی - کیان رنجبر

پیاز را در قدری روغن تفت دهید تا طلایی شود. آن‌گاه لپه را اضافه کنید و اندکی تفت دهید.

سپس به میزان کافی آب بریزید و صبر کنید تا لپه تقریبا پخته شود. حالا نمک ، فلفل و برنج را افزوده و اجازه دهید تا برنج نیز بپزد.ا

کنون سبزی را اضافه کنید .در اواخر پخت آش،لبو را بیفزائید و  تامل کنید تا لبو بپزد و آش جا بیفتد.

اینک سرکه را به عنوان چاشنی افزوده و آش را در ظرف مناسبی بکشید و رویش را با کشک،پیاز داغ و نعنا داغ بیارائید.

برچسب ها: آشپزباشیکیان رنجبرانواع آش و سوپآش لبوروش تهیه لبومواد لازم برای تهیه آش لبوانواع غذا و خوراکی با لبو تعداد بازديد: 241 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است