Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 7 مهر 1399 - 22:45

آش ساك

آش ساك

shooroshirin5

0 0

آسان

7 نفر

مواد مورد نیاز

لپه 100 گرم

 

اسفناج خرد كرده 1/5 كیلوگرم

 

نمك، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

 

نعنا داغ یك‌دوم پیمانه (8 قاشق سوپخوری)

 

آرد برنج 1 پیمانه

 

پیازداغ 1 ‌پیمانه (15 قاشق سوپخوری)

 

آبغوره 125 لیتر (یك دوم پیمانه)

 

تخم‌مرغ همزده 3 عدد

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

در قابلمه‌ی مناسبی تا نیمه آب بریزید و روی اجاق بجوشانید. آن‌گاه لپه‌ی خیسانده را بیفزائید و بپزید. سپس اسفناج، نمك، فلفل، زردچوبه و نیمی از نعناداغ را به آن بیفزائید.

حالا آرد برنج را در قدری آب سرد حل كنید و درون آش بریزید و پیوسته هم بزنید تا آش غلیظ شود. اینك نیمی از پیازداغ  و آبغوره را بیفزائید و مخلوط كنید.

حالا 3 - 4 ملاقه از آش را در ظرفی بكشید و صبر كنید خنك شود. آن‌گاه تخم‌مرغ‌های همزده را به آن بیفزائید و مخلوط كنید.

اكنون شعله‌ی اجاق را خاموش كنید و مخلوط تخم‌مرغی را درون آش بریزید و به سرعت هم بزنید. سپس اجاق را روشن كنید و 5 دقیقه‌ی دیگر آش را بپزید.

حال آش را برای پذیرائی در كاسه‌ی مناسبی بكشید و با باقیمانده‌ی نعناداغ و پیازداغ بیارائید.

 

برچسب ها: انواع آشآش و سوپدستور تهیه آشآموزش آشآشپزی سنتیآشپزی رمضانطرز تهیه آش ساکآش ساک تعداد بازديد: 1150 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است