Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 17:39

سوپ کلم اسپانیائی

سوپ کلم اسپانیائی

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-6 نفر

بلغور جو 1 پیمانه

کلم برک خرد کرده 1 عدد کوچک

نمک و فلفل به میزان لازم

رب گوجه‌فرنگی 1 قاشق سوپخوری

کرفس خرد کرده 1 پیمانه

پودر عصاره بره 2 عدد

گشنیز خرد کرده یک دوم پیمانه

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

بلغور را بخیسانید و به همراه آب بپزید. آن‌گاه کلم، نمک و فلفل را اضافه کنید و اجازه دهید کلم هم بپزد.

حالا رب گوجه‌فرنگی، کرفس، فلفل و پودر عصارة بره را بیفزائید و صبر کنید تا سوپ جا بیفتد، در نهایت گشنیز را اضافه کنید و پس از چند جوش، سوپ را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بکشید.

یادآوری: در صورت تمایل می‌توانید برای مزه‌دار شدن سوپ از آبلیموی تازه استفاده کنید.

برچسب ها: آشپزباشیاعظم گلزارمنشسوپ سبزانواع سوپ و آشس.پ کلمسوپ کلم اسپانیاییسوپ خوشمزه تعداد بازديد: 1571 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است