Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 12:40

آش رشته

آش رشته

shooroshirin5

0 0

آسان

10 نفر

مواد مورد نیاز

رشته‌ی آش 500 گرم

 

سبزی آش خردكرده 2 كیلوگرم

 

(تره، جعفری، گشنیز، اسفناج و شوید)

 

نخود و لوبیا و عدس روی‌هم 500 گرم

 

پیازداغ 4 تا 5 قاشق سوپخوری

 

كشك سائیده‌ی غلیظ 4 تا 5 پیمانه

 

نمك، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

 

نعناداغ برای تزئین به مقدار لازم

آشپزباشی

 

ابتدا حبوبات را- كه از قبل خیسانده‌اید- بپزید.

آن‌گاه در قابلمه‌ی مناسبی، حبوبات پخته، سبزی و  پیازداغ را همراه با 3 لیتر آب جوش روی اجاق بگذارید و به مدت 20 دقیقه بپزید.

حالا قدری روغن در تابه‌ی كوچكی بریزید و روی اجاق داغ كنید.

نعنا، زردچوبه و فلفل را در روغن داغ بریزید و آن را به آش بیفزائید.

اكنون رشته را اضافه كنید و پس از چند دقیقه، به آرامی آش را هم بزنید.

پس از آن‌كه رشته پخت، كشك را بیفزائید و شعله را خاموش كنید.

اینك آش را در ظرف مناسبی بكشید و رویش را با پیازداغ و نعناداغ تزئین نمائید.

 

برچسب ها: انواع آشآش و سوپدستور تهیه آشآشپزی سنتیآش رشتهپیش غذاآشپزباشیطرز تهیه آش رشته تعداد بازديد: 1679 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است