Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 22:54

سوپ سبزیجات

سوپ سبزیجات

shooroshirin

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

روغن............. 2 قاشق سوپخوری

پیاز خرد کرده 1.......... عدد متوسط

هویج خرد کرده........... 2 عدد متوسط

کرفس خرد کرده ...........2 ساقه

قرص عصاره بره............ 2 عدد

آب گوجه‌فرنگی............. 500 میلی‌لیتر (2 پیمانه)

نخودفرنگی........... یک دوم پیمانه

نمک و فلفل............. به میزان لازم

ماکارانی طرح‌دار........... یک‌دوم پیمانه

کدو سبز خورشی............. یک عدد متوسط

آشپزباشی – اعظم گلزار منش :

روش‌تهیه

قابلمة مناسبی را روی حرارت اجاق بگذارید. آن‌گاه روغن و پیاز را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا پیاز سبک شود. حالا هویج و کرفس را اضافه کرده و 5 دقیقه دیگر تفت دهید. سپس پودر عصاره بره، آب گوجه‌فرنگی و مقداری آب اضافه کنید و اجازه دهید هویج و کرفس قدری بپزد. اینک نخود فرنگی، نمک، فلفل، ماکارانی و کدو را بیفزائید و با حرارت ملایم سوپ را بپزید. حالا سوپ را در ظرف مناسبی سرو نمائید.

 

خواص سبزیجات : فیبرهای موجود در سبزیجات سوپ به صورت خام می‌توانند برای روده ها مشکل ساز شوند. اما پخته شدن این سبزیجات باعث می‌شود که فیبرهای آن برای افرادی که روده‌های حساسی دارند قابل تحمل تر شوند. به این ترتیب سوپ یک غذای مغذی، زودهضم بوده و فیبرهای آن بدون ایجاد تحریک پذیری باعث تنظیم دفع می‌شود.

برچسب ها: سوپسوپ سبزیجاتطرز تهیه سوپ سبزیجات تعداد بازديد: 673 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است