Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 28 شهریور 1399 - 14:05

سوپ ماهی و ذرت

سوپ ماهی و ذرت

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای پخت سوپ ماهی و ذرت، 4-6 نفر

روغن زيتون 1 قاشق سوپخوری

تره‌فرنگی خرد كرده 1 عدد

سيب‌زمینی خرد كرده 400 گرم

فلفل دلمه‌ای خرد كرده يك‌چهارم پيمانه

آب مرغ 1250 میلیليتر (5 پيمانه) 

كنسرو ذرت يك پيمانه

خامه 100 گرم

فیله ماهی 200 گرم

جعفری خرد كرده برای تزئين به ميزان لازم

ماهنامه آشپزباشی - فاطمه درویش

طرز تهیه سوپ ماهی و ذرت

روغن را در قابلمه مناسبی بريزيد و روی اجاق بگذاريد تا گرم شود. آن‌گاه تره‌فرنگی، سيب‌زمینی و فلفل دلمه‌‌ای را به آن اضافه كنيد و قدری تفت دهيد.

سپس آب مرغ را بيفزائيد و حرارت اجاق را زياد كنيد تا بجوش آيد. حالا حرارت اجاق را ملايم كنيد، ذرت را نيز به مواد بيفزائيد و اجازه دهيد سيب‌زميني بپزد.

اينك خامه و فیله ماهی را به مواد افزوده و 5 دقيقه ديگر آن را بپزد. سپس سوپ را در ظرف مناسبی بريزيد و با فلفل دلمه‌ای، سيب‌زمینی و جعفری بيارائيد.

برچسب ها: غذای دریاییانواع سوپسوپ ماهیسوپ ذرتآشپزباشیفاطمه درویشسوپ ماهی و ذرتطرز تهیه سوپ ماهی تعداد بازديد: 897 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است