Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 19:44

شله بلغور آذری

شله بلغور آذری

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

نخود...............یک‌دوم پیمانه

عدس...............یک‌دوم پیمانه

پیاز متوسط.............1 عدد

روغن................به مقدار لازم

بلغور................1 پیمانه

برنج صدری...............3 قاشق سوپخوری

پیاز خیلی ریز...............10 عدد

نمک و فلفل سیاه..................به مقدار لازم

دارچین و روغن حیوانی یا کره..................برای سرو

روش‌تهیه

نخود و عدس را جداگانه خیس کرده و بپزید.  پیاز متوسط را نگینی خرد کرده و داخل قابلمه با روغن تفت دهید تا شفاف شود. برنج و بلغور را که پاک کرده و شسته‌اید روی پیازها ریخته و با آب کافی روی حرارت ملایم بگذارید. پیازهای ریز را پوست گرفته و درسته به بلغور اضافه کنید و اجازه دهید تا بلغورها کاملاً پخته و له شوند. در این مرحله نخود و عدس پخته را نیز افزوده و نمک و فلفل غذا را اندازه کنید و باز کمی بجوشانید تا کاملاً جا بیفتد. شله را از روی حرارت برداشته و با دارچین و کره حیوانی سرو کنید.

برچسب ها: سوپآموزش آشپزیآشغذای سنتیشله بلغور آذریطرز تهیه شله بلغور آذری تعداد بازديد: 660 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است