Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 13:53

طرز تهیه آش بادمجان (ملایر)

طرز تهیه آش بادمجان (ملایر)

shooroshirin5

0 0

آسان

5 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم جهت تهیه آش بادمجان

گوشت سردست گوسفند 300 گرم

پیاز 1 عدد متوسط

نمك و فلفل به میزان لازم

زردچوبه 1 قاشق چایخوری

آب 2 لیتر

لوبیا سفید 100 گرم

لوبیا چیتی 100 گرم

لوبیا قرمز 100 گرم

نخود 80 گرم

بادمجان 1 كیلوگرم

روغن 100 گرم

بلغور گندم 250 گرم

پیازداغ 5 قاشق سوپخوری

نعنا داغ 3 قاشق سوپخوری

كشك 200 گرم

سیرداغ 1 قاشق سوپخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 طرز تهیه آش بادمجان (ملایر)

گوشت، پیاز، نمك، فلفل و زردچوبه را در قابلمه‌ی مناسبی بریزید و همراه با 1 لیتر آب بپزید. آن‌گاه گوشت را ریش ریش كنید و كنار بگذارید. سپس لوبیاها و نخود را بخیسانید و بپزید. حالا پوست بادمجان‌ها را بگیرید و خرد كنید و قدری نمك، رویشان بپاشید. پس از نیم ساعت، آنها را با هوله‌ی كاغذی آشپزخانه خشك كنید و در روغن سرخ نمائید.

اكنون باقیمانده‌ی آب را در قابلمه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق بجوشانید. بلغور را به آن بیفزائید و بگذارید بپزد. اینك حبوبات پخته، گوشت، بادمجان، نیمی از پیازداغ و نیمی از نعناداغ را به آن بیفزائید و بگذارید آش بپزد و جا بیفتد. آن‌گاه كشك را درون آش بریزید و هم بزنید. حالا آش را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بكشید و با باقیمانده‌ی پیازداغ، نعناداغ و سیر داغ بیارائید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآش بادمجانانواع آشدستور غذادستور تهیه آشآموزش آشآَش و سوپطرز تهیه آش بادمجان تعداد بازديد: 3028 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است