Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 4 تیر 1397 - 03:47

سوپ لوبیا سفید

سوپ لوبیا سفید

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 - 6 نفر

لوبیا سفید نیم‌کیلو

شیر 2 پیمانه

کره 100 گرم

نمک 1 قاشق چایخوری

زرده تخم مرغ همزده 2 عدد

نان تست برشته کرده 2 عدد

جعفری خرد کرده 2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی - ایران کوهستانی

لوبیا را از قبل بخیسانید، آن‌گاه با 6 پیمانه آب آن را بپزید. سپس لوبیا پخته را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و پوره کنید.

حالا پوره را در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. شیر، کره و نمک را بیفزائید و پیوسته‌ آن را هم بزنید.

اينك حرارت را ملایم کنید و زرده را به سوپ اضافه کنید و به سرعت هم بزنید.

حالا سوپ را از روی حرارت برداشته، در ظرف مناسبی بریزید و رویش را با نان تست و جعفری بیارائید.

برچسب ها: انواع سوپآش و سوپانواع پیش غذاآشپزباشیایران کوهستانیسوپ خوشمزهسوپ لوبیا سفیدسوپ گرمسوپ ایرانی تعداد بازديد: 127 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است