Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 14:58

آش آلبالو

آش آلبالو

shooroshirin5

0 0

آسان

5 نفر

مواد مورد نیاز

لوبیا چیتی 70 گرم

 

عدس 200 گرم

 

لپه 50 گرم

 

برنج 75 گرم

 

سبزی‌ ریز خرد كرده (تره، شوید، جعفری، اسفناج) 500 گرم

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

پیازداغ 4 قاشق سوپخوری

 

سیرداغ 1 قاشق سوپخوری

 

گوشت چرخكرده 200 گرم

 

پیاز رنده كرده 1 عدد

 

نمك، فلفل و زرد‌چوبه به میزان لازم

 

آرد برنج 2 قاشق سوپخوری

 

آلبالوی هسته گرفته 300 گرم

 

نعناداغ 3 قاشق سوپخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

لوبیا، عدس، لپه و برنج را از شب قبل بخیسانید و بپزید. آن‌گاه در قابلمه‌ی مناسبی آب بریزید و روی اجاق بجوشانید.

حالا برنج، حبوبات پخته و سبزی را بیفزائید و بگذارید برنج و سبزی بپزد.

سپس نمك، فلفل، پیازداغ و سیرداغ را هم به آش بیفزائید.

اكنون گوشت چرخكرده، پیاز رنده كرده، نمك، فلفل و زردچوبه را با هم مخلوط كنید و اندكی ورز دهید تا چسبندگی لازم را داشته باشد.

اینك از این مخلوط كوفته قلقلی بسازید و در آش بریزید. حال آرد برنج را در یك‌دوم پیمانه آب سرد حل كنید و همراه با آلبالو به آش بیفزائید.

پس از 15 دقیقه آش را از روی اجاق بردارید و برای پذیرائی در كاسه‌ی مناسبی بكشید و با نعناداغ بیارائید.

یادآوری: در صورت دلخواه می‌توانید 2 قاشق سوپخوری شكر به آش بیفزائید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیانواع آشآش و سوپكوفته قلقلیآشپزی رمضانطرز تهیه آش آلبالوآش آلبالوآشپزی با آلبالو تعداد بازديد: 1788 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است