Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 08:07

سوپ تند گوجه فرنگی مكزیکی

سوپ تند گوجه فرنگی  مكزیکی

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

سوپ تند گوجه فرنگی مکزیکی

مواد لازم برای 4 نفر

كره گياهی 30 گرم

پيازچه 2 ساقه

جو پرك 1 پيمانه

گوجه‌فرنگی ريز خرد كرده 2عدد

براکلی گلچه‌ای خرد كرده 100 گرم

گل كلم سفيد گلچه‌ای خرد كرده 100 گرم

فلفل چیلی قرمز تند و سبز1قاشق سوپخوری

‌آب گوجه‌فرنگی 1 ليتر (4 پيمانه)

نمك و زردچوبه به ميزان لازم

برگ بو 1عدد

آبليموی تازه از يك عدد

جعفری و گشنيز خرد كرده 2 قاشق سوپخوری

ليموترش 1عدد

سس فلفل تند درصورت دلخواه

نان سبوس‌دار با مغز آفتابگردان درصورت دلخواه

ماهنامه آشپزباشی - معصومه عیوضی

طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی تند مکزیکی

كره را در قابلمه مناسبی بريزيد و روی اجاق بگذاريد. آن‌گاه پيازچه را در كره قدری تفت دهيد. اينك جو پرك، گوجه‌فرنگی، براکلی، گل كلم و چیلی را بيفزائيد و 2 دقيقه دیگر تفت دهيد.

سپس آب گوجه‌فرنگی را افزوده و سوپ را بپزيد. اينك نمك، زردچوبه و برگ بو را اضافه نمائيد و صبر كنيد تا سوپ جا بيفتد. حالا آبليمو، جعفری و گشنيز را بيفزائيد و پس از چند جوش حرارت را خاموش كنيد.

اكنون سوپ را در ظرف مناسبی بكشيد. با برگ گشنيز  بيارائيد و با ليموترش، سس فلفل و نان سبوس‌دار سرو نمائيد.

برچسب ها: انواع سوپسوپ تندسوپ گوجه فرنگیآشپزباشیمعصومه عیوضیسوپ مکزیکیطرز تهیه سوپ گوجه فرنگی تعداد بازديد: 2162 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است