Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 29 مهر 1396 - 15:26

آش اسفناج و بلغور

آش اسفناج و بلغور

shooroshirin6

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم جهت پخت آش اسفناج و بلغور

 لپه 45 گرم

 

عدس 90 گرم

 

بلغور گندم 75 گرم

 

پیاز داغ 5 قاشق سوپخوری

 

اسفناج خرد كرده 1 كیلوگرم

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

ادویه مخلوط 1 قاشق چایخوری

 

رشته آش خرد كرده 50 گرم

 

كره 50 گرم

 

نعنا داغ 2 قاشق سوپخوری

 تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مریم طهماسبی

 طرز تهیه آش اسفناج با بلغور

لپه، عدس و بلغور را جدا‌جدا بخیسانید و بپزید. آن‌گاه نیمی از پیاز داغ، اسفناج، نمك، فلفل و ادویه را درون قابلمه مناسبی بریزید و در حدود 10 دقیقه، روی اجاق بپزید. حالا حبوبات و رشته را به آن بیفزائید و بگذارید آش جا بیفتد. سپس كره و نیمی از نعنا داغ رادرون آش بریزید و هم بزنید. اكنون آش را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و با پیاز داغ و نعنا داغ باقیمانده، بیارائید.

 

برچسب ها: آش اسفناج و بلغورآش بلغور و اسفناجآش اسفناجآش بلغورآشطرز تهیه آش بلغورطرز تهیه آش اسفناج تعداد بازديد: 526 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.


سبد خرید شما

سبد خالی است