Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 30 خرداد 1398 - 19:46

خورش مرغ کاری

خورش  مرغ کاری

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-6 نفر

روغن کنجد  به میزان لازم

مرغ خرد کرده   یک کیلو و نیم

پیاز ریز خرد کرده   1 عدد متوسط

نمک و فلفل   به میزان لازم

زرد چوبه   یک قاشق چایخوری

زنجفیل رنده کرده    یک قاشق سوپخوری

پودر هل    یک قاشق چایخوری

پودر جوزهندی    یک چهارم قاشق چایخوری

پودر کاری    یک قاشق سوپخوری

پودر بادام هندی     250 گرم

آب لیموی تازه    یک قاشق سوپخوری

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

در تابۀ مناسبی قدری روغن بریزید و تکه های مرغ را تفت دهید.آن گاه در تابۀ دیگری 2 قاشق روغن بریزید و پیاز را تفت دهید تا سبک و طلائی شود.

حالا نمک ،فلفل و زرد چوبه را بیفزائید و به میزان کافی آب اضافه کنید.

سپس مرغ تفت‌داده را افزوده و به مدت 45 دقیقه آن را با حرارت ملایم بپزید.

اینک در تابۀ دیگری 2 قاشق سوپخوری روغن بریزید و زنجفیل را اضافه کنید و 30 ثانیه تفت دهید.

حالا هل،جوزهندی، پودر کاری و پودر بادام هندی را بیفزائید و پس از مخلوط کردن از روی حرارت برداشته و به مرغ اضافه کنید و اجازه دهید تا خورش کاملا پخته شده و به روغن بیفتد.

در اواخر پخت آبلیمو را افزوده و پس از اینکه خورش جا افتاد آن را به همراه چلو سرو نمائید.

برچسب ها: خورش مرغآشپزباشیاعظم گلزارمنشانواع غذا با گوشت مرغخورش کاریمواد لازم برای تهیه خورش کاریخورش مرغ کاریروش تهیه خورش مرغ کاری تعداد بازديد: 173 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است