Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 7 اسفند 1402 - 07:16

خورش سماق

خورش سماق

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

روغن..................... به قدر کافی

پیاز متوسط................ 3 تا 4 عدد

گوشت گوسفند با استخوان................ 750 گرم تا یک کیلو

سماق الک کرده..............2 تا 3 قاشق سوپخوری

مغز لیمو عمانی................ 1 تا 5/1 قاشق سوپخوری

ادویه ..............به قدر لازم

سیب زمینی....................... 3 تا 4 عدد

روش‌تهیه

گوشت‌ها را به اندازه خورشتی خرد کرده و شسته و کنار بگذارید. پیاز را رنده یا خلال ریز نمایید در تابه مناسبی ریخته و سرخ  کنید، سپس گوشت‌ها را در آن بریزید تا با پیاز سرخ شود. بعد مخلوط گوشت و پیاز را در قابلمه (گمج) بریزید و1 تا 2 لیوان آب به آن اضافه کنید تا گوشت ها پخته شود.  سماق را در یک کاسه حاوی مقداری آب که تا یک بند انگشت روی سماق را بگیرد حل کنیدو آب آن را در خورش بریزید. سپس مغز لیمو ش ما عمانی، نمک، فلفل و دارچین را در خورش بریزید و روی آتش ملایم بگذارید تا خورش به روغن بیفتد. سیب زمینی ها را حلقه حلقه بریده و جداگانه در تابه ای سرخ نمایید و در آخر روی گوشت‌ها بچینید تا مغزپخت هم بشوند. خورش آماده است.

برچسب ها: آموزش آشپزیخورشتغذای سنتیغذای ایرانیخورش سماقطرز تهیه خورش سماق تعداد بازديد: 251 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است