Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 5 خرداد 1399 - 05:19

خورش اناربیج

خورش اناربیج

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

گردو ۲۵۰ گرم

آب انار ترش  250 میلی‌لیتر (یک پیمانه)

سبزی خرد کرده و سرخکرده

۱۰۰ گرم تره، ۸۰ گرم جعفری، ۵۰ گرم خالواش، چند برگ نعناع گوشت چرخ‌ کرده  ۳۰۰ گرم

پیاز رنده کرده ۱ عدد

نمک، فلفل و زردچوبه  به میزان کافی

ادویه گوشت سحرخیز 1 قاشق چایخوری

رب انار  ۲ قاشق سوپخوری

گلپر  ۱ قاشق چایخوری

گردو را چرخ کنید و همراه با آب انار و به‌میزان کافی آب در قابلمه مناسبی بریزید و بگذارید بپزد و به روغن بیفتد.

آن‌گاه سبزی را به خورش بیفزائید.

سپس گوشت را با پیاز، نمک، فلفل و زردچوبه و ادویه گوشت مخلوط کنید و از آن کوفته ریزه بسازید و در روغن سرخ کنید. 

حالا رب انار، کوفته ریزه‌ها، گلپر، نمک و فلفل را به خورش بیفزائید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا جا بیفتد.

برچسب ها: خورش قورمه سبزیآشپزباشیخورششور و شیرینخورش اناربیجخورش انار تعداد بازديد: 201 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است