Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 08:20

خورش كدوبادمجان | طرز تهیه خورش

خورش كدوبادمجان | طرز تهیه خورش

shooroshirin1

0 0

متوسط

5 نفر

مواد مورد نیاز

طرز تهیه خورش کدو و بادمجان

گوشت مغز ران بدون استخوان 500 گرم

 

روغن به میزان لازم

 

پیازداغ 5 قاشق سوپخوری

 

نمك، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

 

رب گوجه‌فرنگی 2 قاشق سوپخوری

 

بادمجان قلمی سرخكرده 5 عدد

 

كدوقلمی سرخكرده 5 عدد

آشپزباشی

 طرز تهیه خورش کدو و بادمجان

ابتدا گوشت را خرد كنید. قابلمه‌ مناسبی روی اجاق بگذارید و قدری روغن در آن بریزید. حالا گوشت، پیاز و زردچوبه را در آن تفت دهید.

آن‌گاه رب گوجه‌فرنگی را بیفزائید و قدری تفت دهید. سپس به میزان لازم آب اضافه كنید تا گوشت بپزد. اكنون بادمجان و كدو را روی گوشت پخته بریزید و با حرارت متوسط، 15 دقیقه‌ دیگر بپزید تا خورش بپزد و جا بیفتد.

در این هنگام بادمجان و كدو را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید و گوشت را روی آن قرار دهید و میل نمائید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیانواع خورشخورش بادمجانطرز تهیه خورشدستور خورشآشپزباشیمواد اولیه خورشخورش كدوبادمجانخورش كدو تعداد بازديد: 1427 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذاچیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است