Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 13:52

خورش آلو

خورش آلو

shooroshirin1

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای تهیه خورش آلو

مرغ 1 كیلوگرم

 

نمك  به میزان لازم

 

پیازداغ 2 قاشق سوپخوری

 

آلوخشك 250 گرم

 

لپه 150 گرم

 

شكر 3 قاشق سوپخوری

 

زعفران آبكرده 2 قاشق سوپخوری

 

روغن به میزان لازم

آشپزباشی

 طرز تهیه خورش آلو

در قابلمه‌ مناسبی، قدری روغن بریزید و روی اجاق بگذارید. آن‌گاه مرغ را در آن سرخ كنید، نمك و پیازداغ را بیفزائید و آب را اضافه كنید. حالا درِ قابلمه را ببندید و حرارت را كم كنید تا مرغ، قدری بپزد.

اینك آلو و لپه‌ خیسانده را به آن بیفزائید و بگذارید بپزد. در نهایت، شكر و زعفران را افزوده و پس از چند دقیقه جوشیدن، خورش را در ظرف مناسبی بكشید.

 

 

برچسب ها: انواع خورشآموزش خورشآشپزی با آلوطرز تهیه خورشدستور خورشآشپزباشیخورش آلو تعداد بازديد: 1692 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذاچیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است