Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 10:03

خورش ترش واش

خورش ترش واش

shooroshirin5

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای تهیه خورش ترش واش:

جعفری 50 گرم

 

گشنیز 50 گرم

 

نعنا 25 گرم

 

برگ چغندر 50 گرم

 

سبزی ترش‌واش 250 گرم

 

روغن مخصوص سرخ كردنی به میزان لازم

 

سیر له كرده 3 - 4 حبه

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

زردچوبه یك‌دوم قاشق چایخوری

 

پیاز ریز خرد كرده 1 عدد

 

مرغ خرد كرده 1 عدد (1 كیلوگرم)

 

آب 750 میلی‌لیتر (3 پیمانه)

 

گوجه‌فرنگی حلقه‌ای خرد كرده 3 عدد

 

بادمجان سرخكرده 5 عدد قلمی

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- ملیحه صمدی

 طرز تهیه خورش ترش واش:

سبزی‌ها را پاك كنید، خوب بشوئید و كنار بگذارید تا آبش گرفته شود. آن‌گاه سبزی را در كاسه‌ی دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن كنید تا كاملاً خرد شود.

سپس قدری روغن در تابه بریزید و سیر و سبزی را در آن تفت دهید. حالا نمك، فلفل و زردچوبه را بیفزائید و تابه را از روی حرارت بردارید.

اینك در تابه‌ی دیگری روغن بریزید، پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا نرم شود. بعد مرغ را بیفزائید و آن را نیز اندكی تفت دهید.

اكنون مخلوط سیر و سبزی را درون مرغ بریزید و 2 پیمانه آب به آن بیفزائید. سپس خورش را روی حرارت ملایم قرار دهید تا بپزد و جا بیفتد.

حالا گوجه‌فرنگی‌ها را در روغن تفت دهید و همراه با بادمجان سرخكرده روی خورش بگذارید و 5 دقیقه‌ی دیگر خورش را بپزید.

یادآوری 1: می‌‌توانید این خورش را با كوفته قلقلی هم تهیه كنید.

یادآوری 2: اگر سبزی ترش‌واش در دسترس نبود از 125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه) آب نارنج استفاده كنید.

 

برچسب ها: آموزش خورشانواع خورشتغذای شمالیآشپزی شمالیخورش ترش واشسبزی ترش واشخورشت ترش واش تعداد بازديد: 2031 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است